image
Sursa foto: politia.md

Niciun candidat nu a trecut concursul la funcția de șef al IGP: „Procesul e deschis pentru candidați din sursă externă”

În urma concursului pentru ocuparea poziției de șef al Inspectoratului General al Poliției, niciun candidat nu a obținut nota suficientă promovării la a doua etapă a concursului (interviu).

„Ca urmare a desfășurării la data de 09.07.2019 a ședinței Comisiei de concurs pentru ocuparea funcțiilor publice cu statut special din cadrul MAI și susținerii probei scrise a concursului pentru ocuparea poziției de șef al Inspectoratului General al Poliției, niciun candidat nu a obținut nota suficientă promovării la a doua etapă a concursului (interviu). Astfel, pentru desemnarea în funcția de șef al IGP, procesul este deschis participării candidaților din sursă externă”, anunță MAI, într-un comunicat.

În context, Ministerul de Interne subliniază că funcția de șef al IGP va fi ocupată „cu respectarea strictă a principiilor meritocratice, de integritate și profesionalism, iar rezultatul probei de astăzi reflectă angajamentul conducerii MAI de a nu admite niciun fel de abateri de la aceste criterii”.

„Această abordare vizează promovarea profesionalismului în toate structurile subordonate și se va regăsi de acum înainte în cadrul Ministerului”, se mai spune în comunicat.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: