(foto) Premieră: Nissan Navara facelift – facelift mai mult sub caroserie

Nissan a actualizat modelul Navara, dar a un facelift în toată regula nu miroase. După patru ani de viață pe linia de producţie, versiunii europene a pick-up-ului i-a fost schimbat doar fundalul farurilor de top cu LED-uri: acum este de culoare neagră în loc de argintie.

Pe de altă parte, singurul element nou care a apărut în cabină este sistemul multimedia NissanConnect cu funcționalitate avansată, cu ecran de 8 inci în loc de 7.

Foto: autoblog.md

Mai are nevoie de ceva? Cei de la Nissan au considerat că al lor produs încă arată fresh, astfel încât s-au concentrat mai mult ca să-l facă mai atrăgător la capitolul echipamente şi dotări tehnice, pentru a face faţă concurenţei.

Ce s-a întâmplat deci sub capotă? Turbo dieselul 2.3 dCi, proiectat inițial pentru furgonete Renault, are un nou sistem de injecţie de tip common rail cu presiune crescută (2.200 în loc de 2.000 bar), compresie redusă (15.1:1 în loc de 15.4:1), răcire îmbunătățită și sistem modificat de tratare a gazelor de eşapament. Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD


Pub