Andrei Năstase, despre reacția Consiliului Superior al Procurorilor la solicitările sale: „Astăzi CSP s-a mai acoperit încă o dată de rușine”

„Comunicatul de astăzi al CSP reprezintă cântecul de lebădă al ultimului bastion al regimului autoritar și oligarhic al lui Plahotniuc”. Declarația aparține ministrului de Interne, Andrei Năstase, și vine în contextul în care Consiliul Superior al Procuraturii a menționat în această dimineață că reprezentanții puterii legislative sau ai puterii executive nu pot să înainteze solicitări, pentru că ar fi o instituție independentă”.

Foto: UNIMEDIA

„Comunicatul de astăzi al CSP reprezintă cântecul de lebădă al ultimului bastion al regimului autoritar și oligarhic al lui Plahotniuc...Astăzi CSP s-a mai acoperit încă o dată de rușine, dar vreau să îi asigur pe toți că nu vom renunța la lupta noastră de a scoate Moldova cu totul din captivitate!”, a scris Andrei Năstase.

Andrei Năstase / Sursa:fb

Menționăm că, după ce ieri, 8 iunie, ministrul de Interne Andrei Năstase a transmis mai multe solicitări către Consiliul Superior al Procurorilor, astăzi instituția a venit cu o recație.

„Consiliul Superior al Procurorilor este un organ independent. Posibilitatea ca reprezentanții puterii legislative sau ai puterii executive să înainteze solicitări este exclusă”, se arată într-un comunuicat al CSP.


Pub