20:39:00 25.04.2024
Stiri

Reacția lui Năstase, după anunțul CSP că nu se convoacă în ședință la solicitarea sa: „Acest comunicat reprezintă cântecul de lebădă al ultimului bastion al regimului autoritar”

Politică 09.07.2019 13:00 Vizualizări1988 Autor: Ziarul National
Reacția lui Năstase, după anunțul CSP că nu se convoacă în ședință la solicitarea sa: „Acest comunicat reprezintă cântecul de lebădă al ultimului bastion al regimului autoritar” facebook


Consiliul Superior al Procurorilor (CSP), care a refuzat astăzi să se convoace în ședință pentru a pune în discuție ilegalitățile care ar fi fost comise de procurorul general, Eduard Harunjen, reprezintă „ultimul bastion al regimului autoritar și oligarhic”, susține Liderul PPDA, ministrul Afacerilor Interne, Andrei Năstase.

„Comunicatul de astăzi al CSP reprezintă cântecul de lebădă al ultimului bastion al regimului autoritar și oligarhic al lui Plahotniuc. Faptul că tocmai CSP face trimitere în comunicat la independența justiției este cel puțin o glumă proastă, ba chiar o dovadă de cinism pur”, spune politicianul.

Citește și: CSP infirmă faptul că se va întruni în ședință, așa cum a anunțat Andrei Năstase: „Această solicitare poate fi apreciată ca un element de PRESIUNE asupra Consiliului Superior al Procurorilor”

Potrivit lui, cetățenii merită o altfel de Procuratură.

„În calitate de lider al unui partid politic care și-a asumat - cu mandatul democratic al oamenilor din această țară - readucerea statului de drept în R. Moldova, nu pot privi nepăsător cum acest Consiliu se pune în calea aflării adevărului și tragerii la răspundere a celor vinovați. Astăzi CSP s-a mai acoperit încă o dată de rușine, dar vreau să îi asigur pe toți că nu vom renunța la lupta noastră de a scoate Moldova cu totul din captivitate”, a conchis acesta.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md