Skoda revizuiește modelul Karoq pentru gama anului 2020

În tranziția la gama de modele pentru anul 2020, Skoda introduce câteva noutăţi pentru Karoq. Lista include apariţia unei noi combinații de propulsie, upgrade-uri tehnico-tehnologice, precum şi o schimbare stilistică.

Foto: autoblog.md

Anterior disponibil doar pentru Karoq Sportline şi Scout, Skoda oferă acum motorizarea diesel de top şi în combinaţie cu nivelele de echipare Ambition şi Style, precum şi pentru modelul de ediţie specială Soleil. Unitatea de 2.0 litri şi cu 190 de CP este în esență combinată standard cu un sistem de tracțiune integrală permanentă și o cutie de viteze DSG cu şapte trepte şi dublu ambreiaj.

Schimbările operate de producător înseamnă că gama de motoare pentru Karoq include acum trei pe benzină și trei variante diesel. În funcție de propulsor, clienţii pot opta pentru o tracţiune faţă sau integrală. La cerere, încă o noutate este că ambele variante de tracţiune pot fi acum combinate cu un sistem de amortizoare adaptive DCC (anterior doar pe maşini cu tracţiune integrală). Află mai multe din articolul complet de pe AutoBlog.MD


Pub