Câștigați setul de produse Nufăr!

Începem săptămâna cu un nou concurs!

Câștigătoarea săptămânii trecute este Lucia Pavlov.

Setul de produse Nufăr:

1. Nufăr Covoare şi Tapiţerii- Produsul este destinat curăţării şi întreţinerii covoarelor, mochetelor, tapiţeriilor din material textil natural sau sintetic. Parfumul conţinut accentuează efectul de curăţenie şi prospeţime.

2. Nufăr Lemn-Parchet fără ceară 750 ml -Produsul este conceput pentru curățarea tuturor suprafețelor din lemn sau laminate. Nu lasă urme pe suprafețe după utilizare, creează o peliculă care împiedică depunerea prafului timp îndelungat. După utilizare, rămâne un parfum foarte proaspăt în toată încăperea.

3. Nufăr Verde Geamuri - Curăță ușor și eficient murdăria și redă strălucirea suprafețelor din sticlă precum și altor suprafețe lavabile. Are o formulare blândă, cu pH neutru, fără coloranți și un miros proaspăt deosebit de plăcut de floare de mușețel.

4. Nufăr Mobilă - Este o soluție special concepută pentru curăţarea, lustruirea şi protejarea articolelor de mobilier. Îndepărtează cu uşurinţă praful şi amprentele, reînnoieşte aspectul lemnului şi lasă în încăpere un miros proaspăt de frezii.

5.Nufăr Scos Pete - vă ajută să îndepărtaţi petele persistente, de pe ţesături albe sau colorate, covoare şi tapiţerii, canapele, saltele, draperii. Nu conţine clor!

6. Nufăr Ecrane -este o soluție tehnică care curăță suprafețele, elimină praful și amprentele, fără a lăsa urme. 

Opinia ta contează. Comentează!