(foto) Alertă Auto Inspect: Şi maşinile de marcă Dacia sunt pasibile de kilometraj întors

“Poate o diferență de 111.000 de kilometri nu mai pare atât de mare, însă este suficientă să parcurgi circumferința ecuatorială a Pământului de aproape 2.5 ori!” Despre aceasta scrie Auto Inspect, în replică la un nou caz de manipulare a datelor odometrului cu un model Dacia în rol de protagonist.

În cadrul unei verificări la solicitare a unui automobil care se află actualmente scos la vânzare, s-a constatat că deşi are o stare estetică bună, cifrele de pe bord nu corespund cu realitatea. Parcursul i-a fost micşorat în mod fraudulos de aproape două ori, indicând acum 125.409 km în loc de 236.009 km.

“Și așa se întâmplă cu o bună parte de modele Dacia ce se vând în Moldova! Cumperi o mașină aparent bună, însă ea în realitate are un kilometraj întors de-a binelea!”, conchide Auto Inspect.

FOTO: facebook.com/autoinspectofficial

Vezi şi: (video) Fără kilometraj întors și accidente, l-aţi cumpăra?! Cum arată un E-class cu peste 300000 km la bord

Aveți mare grijă ce cumpărați și nu cădeți în plasa celor care vor doar să câștige pe seama voastră! Dacă nu sunteţi sigur de un automobil rulat pe care doriţi să vi-l cumpăraţi, apelaţi cu încredere pentru consultanţă la Auto Inspect prin intermediul paginii de Facebook sau sunați la numărul de telefon 068303160! Urmăriţi Auto Inspect pentru mai multe astfel de semnale!

Vezi mai multe: (video) Îți dorești o mașină rulată? Evită kilometrajul întors și accidentele ascunse cu Auto Inspect

TOATE MATERIALELE ŞI REPORTAJELE #AUTO INSPECT

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/