(video) Cu noul Renault Megane R.S. Trophy-R se poate derapa, deşi are tracţiune faţă. Demo de la Daniel Ricciardo

Noul Renault Megane R.S. Trophy-R a debutat în premieră publică acum câteva ore la Festivalul de Viteză de la Goodwood. După mai multe deplasări făcute pe traseul local în faţa a mii de oameni, Daniel Ricciardo, unul din mai mulţi actuali piloţi de F1 care au fost prezenţi la eveniment, a decis să demonstreze una din caracteristicile automobilului – cu el se poate derapa, deşi are o tracţiune pe puntea din faţă.

Profitând de ploaia de duminică care a umezit traseul, australianul a făcut o demonstraţie care a fost văzută caraghioasă de unii.

Amintim că noul R.S. Trophy-R este versiunea de top a modelului Renault Megane, cel mai performant automobil dintre toate din gama actuală a producătorului şi cel mai rapid pe Nurburgring printre maşinile cu tracţiune faţă.

Sub capotă are un motor cu 300 de CP, iar în habitaclu doar două locuri pentru pasageri. Împreună cu multe alte dotări este şi cel mai uşor Megane de generaţie curentă.

În total va fi produs în 500 de exemplare.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/