/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

/FOTO/ Circa 19 mii de pui au murit în Comrat în urma ploii și a rafalelor de vânt din 3 iulie

missing
08 iulie 2019, ora 22:41

În urma ploii puternice și a rafalelor de vânt din 3 iulie curent, circa 19 mii de pui au murit în una din fermele din municipiul Comrat, Gagauzia, scrie gagauzinfo.md.

Acest lucru a fost confirmat pentru sursa citată de către șeful Departamentului complexului agroindustrial al Găgăuziei, Alexander Kendi-Lelyan.

„Este vorba de întreprinderea „Pilicic Grup”, care se ocupă de creșterea găinilor. Un vânt puternic a surpat acoperișul complexului de păsări. Au murit 18.628 de pui de vârste diferite. Se pare că a fost demolat acoperișul, au fost ploi abundente, s-au produs inundații. Acum pregătim informații pentru comisia de urgență. Prejudiciile cauzate de precipitații sunt de peste 600 de mii de lei”, a spus Alexander Kendigelyan.

Foto: gagauzinfo.md

Foto: gagauzinfo.md

Pe 3 iulie curent Serviciul Hidrometeorologic de Stat a emis Cod Galben de instabilitate atmosferică în sudul țării. În urma rafalelor de vânt orașul Comrat a fost acoperit de nisip, iar un copac de mari dimensiuni a fost smuls din rădăcini.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram