/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Procurorul general, Eduard Harunjen, ar fi internat la spital

missing
07 iulie 2019, ora 18:51

Procurorul general, Eduard Harunjen, ar fi internat la Spitalul Cancelariei de Stat. Acesta s-ar afla în secția de cardiologie, anunță expertul în politici publice Ștefan Gligor.

„Am fost informat că Harunjen a fost internat la Spitalul Cancelariei de Stat în secția de cardiologie. Din câte înțeleg mizează pe faptul că va putea contesta o eventuală eliberare din funcție pe motiv de concediu medical”, a scris Ștefan Gligor pe o rețea de socializare.

Aceeași informație vine și de la o pacientă care actualmente este internată în același spital.

L-am telefonat pe Eduard Harunjen pentru a ne confirma sau infirma informația, însă nu ne-a răspuns la telefon. Nu a răspuns nici ofițerul de presă al Procuraturii Generale.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram