image
Sursa foto: foto simbol

Asistente medicale drogate de un bătrânel care le-a adus o prăjitură cu cannabis în semn de mulțumire

Câteva asistente medicale de la spitalul Warrington din Cheshire (Marea Britanie) au mâncat o prăjitură cu cannabis pe care un bătrân le-a adus-o în semne de mulțumire pentru modul în care au tratat-o pe o rudă de-a sa, transmite Sky News. Bătrânul luase prăjitura adusă la aniversarea de 18 ani a nepotului său și nu știa din ce este făcută.

Conducerea spitalului a negat inițial că prăjitura a fost mâncată de personalul spitalului, dar poliția din Cheshire a confirmat că o parte a prăjiturii făcute dintr-un blat pufos a fost mâncată în spital.

Unul dintre angajații instituții a confirmat pentru Manchester Evening News că trei sau patru asistente au devenit a avut o schimbare subită de dispoziție după ce au mâncat câte o felie din prăjitură, scrie libertatea.ro.

„A fost adusă de un bătrân amabil ca mulțumire, dar era cu o chestie ciudată și le-a relaxat pe toate. Nu a existat vreun impact asupra pacienților, dar și-au dat seama că e ceva în neregulă și au chemat poliția ”, a declarat acesta.

Pe lângă schimbarea subită de dispoziție, un alt indiciu a fost mirosul puternic emanat de către delicatesă. Polițiștii au analizat conținutul și au confirmat bănuielile astfel că ceea ce a mai rămas din desert a fost distrus.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: