Sergiu Litvinenco cere secretarilor de stat să demisioneze, înainte să intre în vigoare noua lege cu privire la statutul funcției de secretar al Guvernului

Deputatul Sergiu Litvinenco cere actualilor secretari de stat, secretari generali de stat, șefi și șefi adjuncți ai oficiilor teritoriale ale Cancelariei de Stat să demisioneze.

Foto: UNIMEDIA

„Pentru a nu exista cheltuieli nejustificate, îndemn toți actualii secretari de stat, secretari generali de stat, șefi și șefi adjuncți ai oficiilor teritoriale ale Cancelariei de Stat să demisioneze. În caz contrar, vom fi în situația în care timp de 30 de zile vechii funcționarili PD nu vor face nimic, însă vor primi salariul”, scrie Litvinenco.

Declarația vine după ce ieri Parlamentul a votat în lectura a doua legea care prevede transformarea funcțiilor publice de secretar general al Guvernului, secretar de stat, șef și șef adjunct al oficiului teritorial al Cancelariei de Stat în demnități publice.

Amintim că în „caravana electorală” lansată de către democrați în ianuarie 2019, printre cei care au făcut agitație în favoarea candidaților Partidului Democrat au ajuns și secretarii de stat ai ministerelor.


Pub