Scăpați de caldura secantă a orașului și relaxați-vă cu stil la Castel Mimi

Dacă preferați să vă odihniți, departe de zgomotul urbei și sunteți în căutarea a ceva mai mult decât o piscină răcoroasă, atunci mergeți fără a sta prea mult pe gânduri la Castel Mimi!

Un loc ideal pentru cei care apreciază confortul, liniștea dar și combinații interesante dintre bucate alese și vinuri selecte.

Foto: Castel Mimi

Castel MIMI vă pune la dispoziție o atmosferă unică și relaxantă! În vecinătatea vinăriei istorice este amplasat o piscină olimpică, cu lungime de 25 de metri. O ambianță perfectă pentru cei care s-au cam plictisit de tumultul orașelor și doresc să petreacă ziua într-o locație liniștită și renergizantă.

La construcția piscinii au fost folosite doar materiale de calitate și tehnologii de ultimă generație, ținându-se cont de standartele internaționale.

Un alt avantaj al piscinei din incinta complexului Castel MIMI constituie tratarea apei cu ozon, pentru asigurarea unui ambient sănătos și sigur.

Castel Mimi / Sursa:Castel Mimi

În plus este disponibilă și o piscină pentru copii, în care picii vor putea înnota în siguranță.

Piscina este dotată cu un bar în aer liber, unde puteți găsit un meniu variat, care va satisface toate gusturile. Aici vă veți putea delecta cu cocktailuri și băuturi din fructe proaspete, în combinație cu gustări ușoare pregătite din cele mai calitative ingridiente, după rețetele speciale ale echipei Castel Mimi.

Program de lucru: Marți - duminică: 10:00 – Apusul soarelui Luni: Închis.

Tarife: Marți – Vineri: 350 MDL/persoană/zi Sâmbătă și duminică: 400 MDL/persoană/zi

Copiii cu vârste până la 12 ani, beneficiază de acces gratuit. Minorii cu vârste de peste 12 ani achită prețul intergral.

Prețul include: Ștergar Șezlong Umbrelă O băutură de bun venit.

Noi apreciem timpul dumneavostră și suntem pregătiți să vă asigurăm confortul la cel mai înalt nivel.

Vă așteptăm.


// console.log('no ads situation')