Harald Kruger, şeful BMW AG, pleacă din funcţie din proprie iniţiativă! Cum îşi motivează intenţia

Preşedintele Consiliului de Administraţie al BMW AG, Harald Krüger, a anunţat acum câteva ore că nu doreşte să primească un al doilea mandat. Preşedintele Consiliului Director, Dr. Norbert Reithofer, a declarat la rândul său că respectă şi înţelege pe deplin decizia acestuia.

Consiliul Director va aborda problema unui succesor în următoarea sa întrunire, la 18 iulie 2019. Până la luarea unei decizii, Harald Krüger îşi va păstra poziţia de preşedinte al Consiliului de Administraţie.

Foto: autoblog.md

Harald Krüger şi-a asumat poziţia de preşedinte al Consiliului de Administraţie al BMW AG de la Dr. Norbert Reithofer la 13 mai 2015. Sub conducerea sa, compania a prezentat Strategia NUMBER ONE > NEXT, care a permis ca BMW Group să modeleze activ transformarea industriei şi tranziţia către mobilitatea durabilă a viitorului.

Cu cea mai vastă lansare de modele din istoria companiei, livrările de automobile au atins un nou maxim istoric, dar, în acelaşi timp, compania şi-a extins în mod sistematic strategia de mobilitate electrică. Deja până în 2023, BMW Group va avea 25 de modele electrificate pe şosele. Vezi ce a declarat împreună cu anunţul pe care l-a făcut, pe AutoBlog.MD


Pub