(video) Premieră la Goodwood: Noul Audi R8 LMS GT2 – pentru competiţie care încă nu există

Familia de maşini de curse Audi R8 LMS a fost completată de un membru nou şi puternic: noul Audi R8 LMS GT2 este vârful de gamă în ceea ce privește puterea motorului și viteza de top. Conceptul de curse GT2, pentru care această maşină a fost creată, „vine să găsească un echilibru unic de fascinaţie în spatele volanului şi de timpi de tur, special adaptat şoferii gentlemeni”.

Ca urmare al celor spuse, se anunţă deschiderea unui alt segment de afaceri pentru Audi Sport în cursele GT internaționale cu noi oportunități și grupuri țintă.

Foto: autoblog.md

Pentru prima dată în istoria acestui program al Audi Sport, o mașină de curse există înainte de startul unui nou campionat! Noul R8 LMS GT2 se prezintă devreme la mijlocul anului 2019 pentru o categorie sportivă care va veni la viață abia în sezonul din 2020. De asemenea este una compatibilă pentru a fi folosită în aşa-zisele Track Days.

Pentru automobil a fost creat un complet nou exterior şi kit exterior aerodinamic, diferit faţă de cel de pe modelul GT3, cu un o priză de aer imensă care ajunge până deasupra acoperişului şi prin care intră aer la motor, un spoiler posterior imens şi un difuzor masiv. Află mai multe detalii interesante, pe AutoBlog.MD


Pub