(video) Premieră la Goodwood: Noul Radical Rapture – jucărie stradală de la un producător de maşini de curse

Radical Sportscars, un producător britanic de maşini sportive (inclusiv pentru campionatul FIA WEC), care din august 2009 şi până în septembrie 2017 a deţinut un record de timp pe Nurburgring printre modelele stradale, a venit la Festivalul de Viteză de la Goodwood cu o nouă jucărie.

Noul Radical Rapture a trecut deja toate testele necesare și a primit permisiunea de a rula perfect legal pe drumurile publice.

Foto: autoblog.md

Acest super automobil compact este construit pe baza unui șasiu ușor, care, combinat cu o caroserie aerodinamică din materiale compozite, îi oferă o forţă de apăsare impresionantă (deşi neanunţată). De asemenea, inginerii l-au echipat cu un spoiler cu două nivele şi un difuzor de aer.

În compartimentul motorului poziţionat central se află o unitate turbo EcoBoost cu patru cilindri şi un volum de 2.261 cm³. Deşi iniţial propulsorul este asamblat de către Ford, cei de la Radical după ce îl primesc îi schimbă sistemul de turbo compresie şi principiul de funcţionare al supapelor de admisie. Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD


Pub