(video) Care pe care?! Drag race: Noua Toyota GR Supra vs noul BMW Z4 M40i

În cele ce urmează puteţi vedea testul performanţelor noilor Toyota GR Supra şi BMW Z4 M40i, aceste două maşini având un substrat tehnic similar. În premieră făcută publică pe portalul video Youtube, ambele automobile au fost aliniate pentru a rula pe o distanţă de 402 metri şi cu această deosebită ocazie se pune un punct la întrebarea care este diferenţa între ele.

În mod tradiţional pentru colegii noştri din Marea Britanie, sportivele au fost antrenate pe o distanţă de 402 metri cu pornire de pe loc, s-a accelerat din mers de la 80 de km/h şi li s-a testat mecanismele de frânare de la o viteză de 112.65 km/h.

Ţinem să vă amintim rapid caracteristicile acestor automobile:

  • Noul BMW Z4 M40i este dotat cu un motor cu şase cilindri dispuşi în linie, care livrează 340 CP şi 500 Nm de cuplu. Inclusiv printr-o transmisie Steptronic Sport cu opt trepte şi funcţie Launch Control, dar şi cu ajutorul unui sistem de tracţiune spate, poate accelera de pe loc şi până la 100 de km/h în 4.5 secunde, în timp ce viteza maximă îi este limitată la 250 de km/h. Greutatea îi este de 1.535 de kg.
  • Noua Toyota GR Supra a participat aici în cea mai performantă versiune, cu motor, cutie de viteze, şasiu şi tracţiune, indentice cu cele de pe modelul BMW. Sprintul 0-100 de km/h îl poate realiza în 4.3 secunde, în timp de viteza maximă este limitată la 250 de km/h. Greutatea îi este de 1.495 de kg.

Mai multe curse de tip drag race vezi AICI.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/