Harald Kruger, şeful BMW AG, pleacă din funcţie din proprie iniţiativă! Cum îşi motivează intenţia

Preşedintele Consiliului de Administraţie al BMW AG, Harald Krüger, a anunţat acum câteva ore că nu doreşte să primească un al doilea mandat. Preşedintele Consiliului Director, Dr. Norbert Reithofer, a declarat la rândul său că respectă şi înţelege pe deplin decizia acestuia.

Consiliul Director va aborda problema unui succesor în următoarea sa întrunire, la 18 iulie 2019. Până la luarea unei decizii, Harald Krüger îşi va păstra poziţia de preşedinte al Consiliului de Administraţie.

Harald Krüger şi-a asumat poziţia de preşedinte al Consiliului de Administraţie al BMW AG de la Dr. Norbert Reithofer la 13 mai 2015. Sub conducerea sa, compania a prezentat Strategia NUMBER ONE > NEXT, care a permis ca BMW Group să modeleze activ transformarea industriei şi tranziţia către mobilitatea durabilă a viitorului.

Cu cea mai vastă lansare de modele din istoria companiei, livrările de automobile au atins un nou maxim istoric, dar, în acelaşi timp, compania şi-a extins în mod sistematic strategia de mobilitate electrică. Deja până în 2023, BMW Group va avea 25 de modele electrificate pe şosele.

“BMW Group a fost casa mea profesională pentru mai bine de 27 de ani. După peste 10 ani în Consiliul de Administraţie, dintre care peste patru ani ca director executiv al BMW Group, aş dori să urmez noi proiecte profesionale şi să-mi valorific experienţa internaţională diversă în noi proiecte şi angajamente. De-a lungul ultimilor ani, industria auto a fost modelată de schimbări enorme, care au adus o transformare mai mare decât în precedenţii 30 de ani. Acest lucru a solicitat eforturi extraordinare din partea fiecărui angajat al companiei. Pentru angajamentul lor remarcabil, aş dori să mulţumesc personal fiecăruia dintre ei. Mereu a fost o onoare deosebită pentru mine să lucrez cu această echipă extraordinară şi să aşezăm BMW Group pe drumul spre un viitor de succes în timpul celei mai semnificative transformări a acestei industrii. BMW Group este o companie unică cu o lungă tradiţie, un spirit de pionierat deosebit şi o pasiune pentru inovaţie. De-a lungul ultimilor ani, am stabilit traseul strategic pentru a conduce BMW Group cu succes în viitor. Asocierile de pe mapamond sunt cea mai mare putere a BMW Group. Împreună, ele se află pe drumul spre mobilitatea viitorului şi sunt sigur că vor modela cu succes viitorul industriei noastre şi dincolo de aceasta”, a declarat germanul.

“De-a lungul ultimului sfert de secol, Harald Krüger a demonstrat o dăruire neclintită faţă de BMW Group în toate posturile pe care le-a ocupat. Aş dori să-mi exprim recunoştinţa sinceră pentru angajamentul său personal. Am tot respectul şi înţelegerea faţă de decizia sa şi de planurile sale viitoare”, a spus şi Dr. Norbert Reithofer, preşedintele Consiliului Director al BMW AG.

Ca preşedinte, Krüger a consolidat suplimentar semnificaţia parteneriatelor strategice – în special în domeniul tehnologiilor revoluţionare precum condusul foarte automatizat. În plus, BMW Group şi-a unificat cu succes serviciile de mobilitate sub entitatea YOUR NOW. Mai mult, BMW şi-a crescut semnificativ rolul de jucător global şi, ca prima companie internaţională, va putea să-şi extindă cota sa în joint-venture-ul chinez BMW Brilliance Automotive la 75%.

Ultima sa apariţie recentă la un eveniment public:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/