/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ Președintele interimar al PDM: Într-o zi o să mi se dezlege limba

missing
06 iulie 2019, ora 20:34

Președintele interimar al Partidului Democrat, Pavel Filip, promite că într-o zi „i se va dezlega limba” și va vorbi despre mulți dintre cei care cândva au făcut parte din PDM, iar acum critică dur formațiunea. Politicianul spune că știe multe și are despre ce vorbi la acest capitol.

„Într-o zi o să mi se dezlege limba pentru că eu știu foarte multe despre oamenii care în prezent critică foarte mult Partidul Democrat și despre principiile pe baza cărora se aflau în PDM, despre valorile lor și multe altele, dar astăzi nu voi vorbi despre acest lucru”, a declarat Pavel Filip în platoul postului TVC21.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram