image
Sursa foto: cosmopolitan.com

Regina Elisabeta a II-a nu va veni la botezul lui Archie: De ce sunt criticați Harry și Meghan

Regina Marii Britanii nu va fi prezentă la botezul stră-nepotului ei, Archie Harrison Mountbatten-Windsor. Evenimentul va avea loc sâmbătă, la Castelul Windsor, și nu vineri, așa cum era programat inițial.

Meghan Markle și Prințul Harry au mutat botezul în ziua de sâmbătă după ce au realizat că Regina Elisabeta a II-a și Prințul Charles aveau alte angajamente, potrivit The Sun, citat de libertatea.ro.

Dar Daily Mail notează că Regina nu va putea ajunge la eveniment din cauza unei planificări defectuoase din partea ducilor de Sussex. „Există un sprijin imens pentru cuplul care nu dorește să se supună tuturor tradițiilor. Sunt tineri și țintesc spre un drum diferit de alți membrii ai familiei regal, existând o bunăvoință enormă pentru ei. Dar nu ar trebui să facă asta fără să țină cont deloc de tradiție. Majestatea Sa avea deja stabilit programul și o să fie în Scoția pentru vizita ei anuală la Holyrood Week. Există sentimentul printre unii că ar fi trebuit să fie mai concilianți în legătura cu data botezului”, a declarat o sursă pentru cotidianul britanic.

Prințul Harry și Meghan Markle au declanșat alte controverse, alegând să păstreze ceremonia de botez privată și să nu divulge numele nașilor lui Archie.

Arhiepiscopul de Canterbury va boteza copilul regal la capela privată a castelului Windsor. Fotograful evenimentului va fi Chris Allerton, cel care a realizat pozele de la nunta ducilor Sussex și cel care a surprins momentul în care Archie a fost prezentat Reginei.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: