(video) Deputații Partidului Șor revin la declarații: „Am văzut cum arată o dictatură care devine tot mai dură cu fiecare zi care trece”

(update) Deputatul Denis Ulanov, avocatul lui llan Șor s-a declarat revoltat de faptul că Parlamentul nu a acceptat candidaturile formațiunii în comisia de investigare a furtului miliardului și a privatizărilor întreprinderilor de stat.

Foto: UNIMEDIA

Ulanov spune că va insista ca partidul să aibă reprezentanț și îl acuză pe vicepreședintele Parlamentului, Alexandru Slusari care ar fi declarat că nu va accepta reprezentanți ai opoziției.

Partidul Șor se arată revoltați și de faptul că reprezentanții săi nu au fost delegați în delegațiile parlamentare APCE spunând că au dreptul la un loc.

De asemenea, Ulanov s-a plâns că nu a primit un răspuns privind un eventual conflict de interese în cazul lui Dumitru Alaiba, membru al comisiei de investigare a furtului miliardului. Asta pentru că, ar fi activat în guvernul Filat sau Streleț. Totodată, deputatul Partidului Șor se arată indignat că nu i-a fost oferit dreptul la replică după declarațiile Mariei Ciobanu.

„Am văzut cum arată o dictatură care devine tot mai dură cu fiecare zi care trece. Nu se respecta deciziile și recomandările Comisiei de la Veneția sau a Adunării Parlamentare ale Consiliului Europei în privința drepturili opoziției care ne sunt încălcate. Noi vom informa structurile europene despre acest lucu. Dacă sunteți europeni, purtați-vă ca atare”, a încheiat Ulanov.

Deputații Partidului Șor au anuțat o nouă sesiune de declarații. Deocamdată nu se cunoaște subiectul și tema briefingului. UNIMEDIA re-transmite live conferița realizată de Privesc.eu.


Pub