(foto) Două persoane au decedat, iar o minoră, transportată în stare gravă la spital, după un accident tragic la Sângerei

Două persoane au decedat, iar o copilă în vârstă de 12 ani a ajuns pe patul de spital în urma unui accident. Tragedia s-a produs astăzi, 5 iulie, în jurul orei 11:30, în apropiere de satul Lipovanca, raionul Sângerei.

Foto: UNIMEDIA

Ofițera de presă a IP Sângerei, Ina Moscaliuc, ne-a comunicat că s-a stabilit că pe traseul R-6 Bălţi - Sărăteni, în apropierea satului Lipovanca, Sângerei, un barbat în vârstă de 30 ani, locuitor ai satului Copăceni, din același raion, conducând automobilul de model Dacia Logan, a pierdut controlul volanului, a ieşit pe contrasens și s-a proiectat în copaci.

În calitate de pasageri de ocazie șoferul avea o femeie, în vârstă de 40 de ani şi fiica acesteia, în vârstă de 12 ani, locuitoare ale orașului Sângerei.

În urma traumelor primite şoferul şi femeia de 40 ani au decedat la fața locului, iar minora a fost transportată în secţia reanimare cu diferite traumatisme.

La moment se stabilesc toate circumstantele producerii accidentului rutier.

accident/Sângerei / Sursa:UNIMEDIA
accident/Sângerei / Sursa:UNIMEDIA
accident/Sângerei / Sursa:UNIMEDIA


Pub