Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Audieri Publice: Gestionarea stațiilor de așteptare în municipiul Chișinău

   2330

Institutul pentru Politici și Reforme Europene (IPRE) și Primăria municipiului Chișinău organizează cea de-a 11-a Audiere Publică pe subiectul administrării stațiilor de așteptare în municipiul Chișinău.

Evenimentul va avea loc joi, 11 iulie 2019, în intervalul orelor 10:00 - 12:00, în sala de conferință a biroului IPRE, str. București 90, et.3, of. 20.

Experți din societatea civilă și cetățeni activi, împreună cu reprezentanți ai autorităților locale și centrale, vor discuta despre gestionarea stațiilor de așteptare în municipiul Chișinău.

Prezenta politică publică își propune să analizeze modalitățile de management a stațiilor de așteptare a transportului public și cum pot acestea contribui la confortul în rândul utilizatorilor de transport. 

Participanţii care se înscriu la luare de cuvânt îşi vor susţine punctele de vedere exclusiv pe marginea proiectului de regulament inclus pe ordinea de zi. Durata limită de exprimare a punctelor de vedere este de cinci minute pentru fiecare participant.