(video) Premieră la Goodwood: Lexus a arătat lumii prototipul decapotabilei sale de top

Vă mai amintiţi că Salonul Auto de la Detroit din acest an a fost locaţia unde a debutat conceptul decapotabilei cu acoperiş moale Lexus LC Convertible? În aceste ore, la Festivalul de Viteză de la Goodwood, niponii au adus o maşină practic similară, dar deja în calitate de prototip!

Încă nu v-aţi dat seama ce înseamnă acest lucru? Da, producţia în serie a variantei fără acoperiş a coupeului LC este confirmată oficial!

Cu această ocazie, mașina a fost acoperită cu un camuflaj strălucitor, deşi nu era nevoie. De aşa-zisul concept se deosebeşte doar printr-un spoiler evidenţiat mai puternic pe capacul portbagajului, dar şi prin tetierele scaunelor. Cel mai important este că a păstrat acoperişul de tip soft top, realizat dintr-un material compozit moale, deşi anterior decapotabilele pe care le avea în gamă dispuneau de unul tare care le redăduseră forma reală a unui coupe.

În comunicatul de presă lansat de Lexus se menţionează că automobilul arătat în ianuarie la Detroit a fost acceptat cu entuziasm de către public. Mai mult, a câştigat prestigiosul premiu de design EyesOn. Prin urmare, la modificări suplimentare în aspectul său nu ar trebui să ne aşteptăm.

Premiera publică şi dinamică de la Goodwood din aceste zile, dar și apariția ulterioară la diverse alte evenimente va permite inginerilor să o configureze şi să o pregătească pentru producţia în serie.

Compania a promis că va dezvălui caracteristicile tehnice şi data lansării pe piaţă mai târziu în acest an. Cel mai probabil va păstra sub capotă motorul V8 natural aspirat de 5.0 litri cu circa 480 de CP, dar şi unitatea de propulsie hibridă, ambele din dotarea coupeului.

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/