(foto) Premieră la Goodwood: Ediţia limitată Aston Martin Vantage Heritage Racing Editions

Brandul britanic Aston Martin, care este în centrul atenţiei în acest an la Festivalul de Viteză de la Goodwood, a adus la acest show automobilistic şase maşini dintr-o noua ediţie limitată – Heritage Racing Editions – pentru a marca astfel victoriile sale în motorsport.

În 2019, FOS Goodwood se desfăşoară cu Aston Martin în prim plan. Compania celebrează aniversarea a 60 de ani de la dubla câştigată la maratonul de 24 de ore de la Le Mans și 70 de ani de la primul său debut pe Goodwood Motor Circuit. Anume cu această ocazie, divizia Q a realizat un coupe Vantage special.

În total vor fi create 60 autoturisme care vor fi puse la dispoziție în șase variante decorative care fac o referinţă la maşinile sportive de curse din istoria Aston Martin. Toate maşinile vor mai avea un nou kit exterior aerodinamic din fibră de carbon, care adaugă alte 194 de kg de forţă de apăsare la o viteză de 306 km/h, alături de noi jante uşoare şi inserţii cu fibră de carbon în habitaclu.

Inspirația pentru proiectarea mașinilor a fost modelul Razor Blade din anul 1928, modelul antebelic Ulster, iconicul DB3S, prototipul de la începutul anilor ’90 AMR1, victoriosul DBR9 de la jumătatea anilor 2000 și actualul Vantage GTE care participă cu o echipă din uzină în Campionatul Mondial de Anduranţă FIA WEC.

Toate cele şase maşini se găsesc în aceste zile la standul mărcii de la Goodwood, iar cu ocazia aniversărilor Aston Martin, în centrul locaţiei festivalului a fost instalată o sculptură cu o înălţime de 30 de metri, care simbolizează câștigătorul cursei de la Le Mans, Aston Martin DBR1, care rulează pe cer pe o pistă care nu are sfârşit.

Tot aici a fost adus un prototip al primului său SUV – noul DBX, dar şi primul său electromobil!

Vezi şi: (video) Premieră: Noul Aston Martin Vantage AMR va fi construit într-o ediţie limitată

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/