image
Sursa foto: zdg.md

Mesajul în limba română al ambasadorului Dereck J. Hogan cu ocazia Zilei Independenței SUA // VIDEO

Ambasadorul SUA în Republica Moldova, Dereck J. Hogan a ţinut un mesaj de felicitare în limba română cu ocazia Zilei Independenţei SUA, care se sărbătoreşte în fiecare an la data de 4 iulie. Hogan a declarat că SUA va continua să susţină Republica Moldova în dezvoltarea sa economică şi colaborarea în toate sferele.

"Mă simt onorat şi vă mulţumesc tuturor pentru că v-aţi alăturat să sărbătorim împreună Ziua Independenţii Statelor Unite ale Americii. Este o onoare pentru mine să avem prezenţi în această zi atât de mulţi prieteni şi parteneri apropiaţi ai SUA. Tuturor celor prezenţi le mulţumesc pentru parteneriatul dintre ţările noastre.

Permiteţi-mi să vă asigur că Statele Unite sunt mai angajate ca niciodată să continuie să colaboreze cu poporul moldovei pe măsură ce vă alegeţi singuri care pe care vreţi să o urmaţi.

Împreună cu alţi parteneri de dezvoltare, SUA va ajuta Republica Moldova să crească un viitor mai prosper şi mai luminos.

Transferul paşnic al puterii este demonstraţia cheie a puterii democraţiei. Sunte mândri să fim parteneri cu Moldova, pe măsură ce vă continuaţi dezvoltarea pe cale democratică.

Vom continua să încurajăm consolidarea relaţiei economice şi comerciale dintre ţările noastre. Şi vom stimula creşterea economiei prin parteneriate.

În acest an se împlinesc 243 de ani de la semnarea Declaraţiei de Independenţă a SUA.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: