Reacția lui Ruslan Codreanu, după ce consilierii municipali îi cer demisia din funcția de primar

Primarul interimar al capitalei, Ruslan Codreanu, a venit cu o reacție după ce în cadrul ședinței Consiliului Municipal Chișinău (CMC) aleșii locali au votat un proiect de decizie cu privire la demiterea acestuia și a viceprimarului Nistor Grozavu. În acest sens, Codreanu mensționează că „nu se ține de scaunul de primar”.

Foto: UNIMEDIA

„Eu nu mă țin de scaune. Scaunul primarului e liber din iunie 2018. Am acceptat interimatul funcției doar pentru că orașul trebuia administrat, iar problemele oamenilor rezolvate dincolo de politic și interese personale. Eu altceva decât să lucrez nu știu. Așa am fost educat, așa am fost crescut. De când mi-am început cariera la Ministerul Economiei în 2004, pentru mine a fost o onoare să îmi fac lucru bine și să îl duc până la capăt. Nu am știut și nu vreau să învăț demagogii politice, speculații și lozinci”, a scris Ruslan Codreanu pe pagina sa de facebook.

În acest sens, primarul interimar a anunțat că va susține un briefing de presă, la ora 15:00, în sala 15 de la Primărie.


Pub