(video) Premieră: Noul IVECO S-WAY, înlocuitorul lui Stralis în care vei putea face tracţiuni la bară fixă

IVECO a lansat acum câteva ore la Madrid, în cadrul unui eveniment la care au participat și partenerii săi Amazon, Shell și Microsoft, noul S-WAY, un camion pentru transport pe distanțe lungi 100% conectat, conceput astfel încât șoferul să se bucure de toate avantajele vieții la bord și care oferă un întreg pachet de opțiuni și servicii ce cresc sustenabilitatea.

Noul model vine să-l înlocuiască pe celebrul Stralis şi constituie o soluție integrată de transport, economică și ecologică, în cazul căreia serviciile devin mai importante chiar decât vehiculul însuși.

Foto: autoblog.md

Noul S-WAY oferă toate avantajele aduse de generația anterioară a producătorului italian și adaugă o cabină complet nouă, concepută în jurul șoferului și a nevoilor operatorului de transport. Noul model propune și un nivel ridicat de disponibilitate, eficientă și productivitate, mai ales datorită serviciilor care îl însoțesc, și care au fost dezvoltate cu accent pe șofer, sustenabilitate, conectivitate de nivel ridicat și un cost total de operare mic.

Designul cabinei crește calitatea vieții la bord și îmbunătățește condițiile de lucru datorită spațiului mai generos și ergonomic și aranjării optime, care îmbină funcționalitatea și confortul, dar aduce și mai multă siguranță pentru șoferi datorită structurii ranforsate (corespunde standardelor ECE R29.03) și vizibilității mai bune de jur împrejur, indiferent de condițiile de drum. În plus, aerodinamica este îmbunătățită, ceea ce scade cu până la 4% consumul de carburant, iar costul total de exploatare este redus și datorită barelor din bucăți, mai ieftin de înlocuit în caz de deteriorare a unei părți. Află mai multe pe AutoBlog.MD


Pub