(video) Ruslan Codreanu și-a prezentat demisia din funcția de primar și viceprimar al capitalei: „Noii administrații îi doresc succes”

Ruslan Codreanu și-a prezentat cererea de demisia din funcția de viceprimar pe domeniul social și primar interimar al capitalei, după ce consilierii municipali au votat astăzi un proiect de decizie în acest sens.

Foto: UNIMEDIA

„În curând se împlinesc patru ani de când am intrat în clădirea Primăriei. Nu voi da calificative la ceea ce s-a speculat astăzi în ședința CMC. Tot ceea ce am vrut să fac a fost să punem punct speculațiilor și să modernizăm orașul, are un potențial enorm, dacă se va administra corect. Tot ce am făcut cu colegii am arătat că se poate de lucrat doar cu banii municipali. Se poate, dacă se vrea. Îmi anunț demisia din funcția de viceprimar și interimat. Rugămintea este ca în continuare să se lucreze în interesul cetățenilor. Noii administrații îi doresc succes, sper ca proiectele inițiate să nu să se oprească. Dacă va fi nevoie de sfatul nostru, noi vom ajuta”, a declarat Ruslan Codreanu.

În acest sens, fostul primar a menționat că săptămâna viitoare va organiza o conferință, unde va prezenta un raport în ceea ce privește patru ani de activitate în funcția de viceprimar.

UNIMEDIA amintește că primarul interimar al capitalei, Ruslan Codreanu, și viceprimarul Nistor Grozavu, au fost demiși din funcții. Cu 36 de voturi, consilierii municipali au aprobat astăzi, 4 iulie, un proiect de decizie în acest sens.


Pub