(video) Opel anunţă un facelift pentru Astra, cu modificări mai mult tehnice decât estetice

Opel anunţă un facelift pentru modelul Astra K, în ambele tipuri de caroserii: hatchback şi Sports Tourer. Maşinile s-au ales cu o nouă generaţie de motoare, o nouă cutie de viteze, un şasiu sport nou opţional, tehnologii noi şi un nivel de confort mai superior. Despre toate în cele ce urmează.

Din punct de vedere stilistic au fost revizuite uşor doar barele de protecţie şi grila radiatorului.

Foto: autoblog.md

Datorită caracteristicilor aerodinamice excelente, precum și noilor motoare și transmisii extrem de eficiente, noua generație Opel Astra stabilește noi standarde în materie de eficiență și emisii scăzute. Comparativ cu modelul anterior, emisiile de CO2 au fost reduse cu până la 19%, propulsând modelul Astra în vârful clasei de autovehicule compacte.

Actuala generație a modelului Astra a deschis deja o nouă eră la lansarea sa, fiind desemnat Autovehiculul european al anului 2016. Cu o construcție ușoară (greutate mai mică cu 200 kg față de modelul anterior) și tehnologii de top întâlnite la autovehiculele din clasele superioare, Astra a stabilit noi standarde. Opel continuă să implementeze această strategie cu noi generații de motoare pe benzină și diesel ultramoderne, extrem de eficiente și ușoare. Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD


Pub