/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

SURSE: Raportul Kroll 2 va fi publicat! Ce spune deputatul Alexandru Slusari

missing
03 iulie 2019, ora 18:06

Raportul Kroll 2, o copie a căruia se află la membrii Comisiei parlamentare care investighează frauda bancară, va fi publicat în scurt timp, potrivit surselor TV8 de la Parlament. Între timp, președintele comisiei Alexandru Slusari ne-a îndemnat să avem răbdare până mâine-dimineață. El spune că o decizie a fost luată deja, dar aceasta va fi anunțată mâine, în cadrul briefingului ce va avea loc la 9:30 la Parlament. 

„Așteptați până mâine dimineață la 9:30. Decizia s-a luat deja. Răbdați până mâine, eu nu vreau să fiu newsmaker, eu vreau ca newsmaker să fie toată comisia”, a spus Slusari, contactat de TV8.

Deputatul spune că membrii comisiei nu au făcut declarații după finalizarea ședinței pentru că era prea târziu: „La ora 18 era prea târziu, toți erau deja obosiți, am avut peste trei ore de audieri”. 

De asemenea, Slusari zice că decizia membrilor comisiei nu a fost luată în funcție de poziția reprezentanților companiei Kroll: „Nu depindem de Kroll, noi avem poziția celor de la Kroll, noi avem respect față de poziția lor, dar decizia noastră nu este legată de Kroll”, a comentat parlamentarul.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram