/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

/VIDEO/ Vladimir Cebotari spune că mai vorbește, din când în când, cu fostul lider al PDM, Vladimir Plahotniuc

missing
03 iulie 2019, ora 20:21

Aflat în afara țării, Vlad Plahotniuc ar continua să comunice cel puțin cu fostul vicepreședinte al PDM, Vladimir Cebotari. Deputatul democrat a declarat pentru TV8 că din când în când mai discută cu fostul lui șef. Totuși, Pavel Filip a declarat că el personal a vorbit cu Vladimir Plahotniuc în ajunul demisiei acestuia de la șefia formațiunii. Nu are idee unde s-ar afla în prezent și când va reveni în Republica Moldova.  

Când ultima dată ați vorbit cu dumnealui? Discutăm din când în când, toți. Voi deja vreți și ce am scris. Știți că conversația personală și discuțiile sunt protejate”, Vladimir Cebotari, deputat PDM.

Am vorbit o singură dată cu el înainte de a-și depune demisia. Nu știu unde se află și nu știu dacă se va întoarce în țară”, Pavel Filip, deputat PDM.

Iar despre noul sediu al democraților, mai în glumă, mai in serios, Vladimir Cebotari a declarat că ar putea fi chiar în sediul TV8.

Unde ar putea să fie noul sediu al Partidului Democrat și ce variante sunt discutate. – Nu știu, poate și la dumneavoastră în oficiu. O să vedem. Mai știm. Eu glumesc sigur. Voi amuș o să luați foarte agresiv. – La noi este un oficiu liber în acea clădire. – Chișinăul este foarte mare. O să vedem”, Vladimir Cebotari, deputat PDM.

Totuși, din precizările lui reiese că partidul nu o duce rău la capitolul bani. Asta chiar dacă, recent Pavel Filip susținea că nu mai sunt finanțe pentru a întreține sediul impozant de pe strada Armenească.

Este cert că nu vom fi în stare să menținem acest sediu. Este adevărat că nu vă pot da multe detalii pentru că nu am făcut cunoștință cu actele secretariatului”, Pavel Filip, deputat PDM.

Da cum se face, până acum ați fost în stare, dar de acum în colo nu? – Întrebați-l pe domnul Filip dacă dumnealui a spun asta asta. Partidul are bani ? – Eu nu administrez partea financiară, dar avem bani, avem bani în conturi, și banii sunt suficienți pentru plata chiriilor”, Vladimir Cebotari, deputat PDM.

Sâmbăta trecută, toată conducerea Partidului Democrat și-a dat demisia, iar în curând urmează să fie organizat congresul formațiunii pentru a alege un nou lider și vicepreședinții.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram