(video) „De când nu mai este mama, nu mai este același sentiment când vii acasă”. Natalia Barbu va lansa un nou album cu o piesă în memoria mamei sale, Ana Barbu

Deși este stabilită cu traiul de mai mulți ani la București, România, Natalia Barbu nu uită de publicul său din Republica Moldova. După moartea mamei sale, Ana Barbu, este mai mult pe scena de peste Prut și revine foarte rar, însă, în curând artista îşi va lua revanşa faţă de fanii săi de acasă, și va lansa un nou album, format din 10 piese.

Foto: ea.md

Natalia Barbu a declarat pentru „Prima Oră” că revine foarte rar în Republica Moldova după ce mama ei a încetat de viață, însă fiul ei, Victor, a moștenit zâmbetul bunicii.

„De când nu mai este mama, nu mai este acelaşi sentiment când vii acasă”, spune Natalia.

Un alt eveniment important pentru artistă este că în această toamnă va lansa un nou album, în care se va regăsi o piesă dedicată în memoria mamei sale - „La capătul cerului”.

„Sunt pe finalul albumului meu nou, Sunt copiii mei pe care îi ador, sunt 10 piese pe care le-am adunat”, a mai dezvăluit cântăreața.

Natalia Barbu, în vârstă de 39 de ani și una dintre cele mai apreciate artiste din Republica Moldova, este căsătorită cu omul de afaceri român Nicolae Sota, din 2011, an în care au devenit şi părinţii unui băieţel, Victor.


Pub