Maria Ciobanu: Dacă ați vedea cum suntem asaltați de persoane, care au stat prin tufișuri, nu s-au împotrivit regimului mafiot...vor funcții

Deputata Maria Ciobanu scrie că deputații majorității parlamentare sunt „asaltați de persoane, care au stat prin tufișuri, nu s-au împotrivit regimului mafiot”, care „vor funcții, dar fără a participa la concursuri”.

Foto: UNIMEDIA

„Dacă ați vedea, prieteni, cum suntem noi, deputații majorității parlamentare, în aceste zile asaltați de persoane, care au stat prin tufișuri, nu s-au împotrivit regimului mafiot, nu au dat dintr-un deget, pentru a detrona regimul criminal, nu v-ați crede ochilor și urechilor! Vor funcții, dar fără a participa la concursuri, audiență la primele persoane în stat, fără a se programa, încălcarea legilor în vigoare în raport cu ei etc.

La mine, cel puțin, nu s-a adresat cu asemenea pofte niciun cetățean, care a muncit împreună cu mine în campania electorală, prin frig și glod, care a fost persecutată, înjosită, calomniată...”, scrie Maria Ciobanu.

Maria Ciobanu / Sursa:Facebook


Pub