Studenții facultății Relații Economice Internaționale de la ASEM vor primi și diplomă europeană, emisă de ASE București

Absolvenții de liceu care vor fi înmatriculați la Academia de Studii Economice din Moldova, Facultatea REI, vor avea posibilitatea să beneficieze de diplomă dublă de absolvire, datorită unui acord de colaborare dintre ASEM și ASE București.

Foto: ASEM

Astfel, limba de instruire la programul de diplomă dublă "Economie Mondială și Relații Economice Internaționale" va fi româna , dar cu studierea limbilor străine de specialitate, forma de învățământ - cu frecvență.

La finalul studiilor, studenții vor primi 2 diplome: una eliberată de către ASEM și alta Europeană, emisă de ASE București.

Studenții înmatriculați la acest program vor studia primii 2 ani la ASEM, iar al 3-lea an la București. ASE București va oferi cazare gratuită studenților din Republica Moldova. Mai mult, studenții care vor înregistra performanțe înalte la studii vor putea beneficia de bursa oferită de statul român, inclusiv din primul an de studii.

Fiecare student din Republica Moldova, participant la acest program, pentru elaborarea tezei de licență va avea 2 coordonatori (unul din RM și altul din România). Susținerea tezei de licență va avea loc la ASE București, în fața unei comisii mixte, formată din profesori de la ambele instituții de învățământ.

Admiterea la ASEM începe pe 1 iulie și durează până pe 30 august.


Pub