(video) Rapperul american Lil Jon vine la Chișinău! „Snap Yo Fingers”, „Yeah!” și multe alte melodii de top vor răsuna într-un club de noapte din centrul capitalei

Rapperul și producătorul muzical Jonathan Smith, cunoscut mai bine după numele scenic Lil Jon, vine la Chișinău. La data de 13 iulie veți avea ocazia să dansați sub renumitele piese precum „Snap Yo Fingers”, „Get Low”, „Yeah!”, „What U Gon' Do” și multe alte melodii care sunt îndrăgite de milioane de fani.

Foto: BBC

Lil Jon vine la data de 13 iulie, unde va susține un concert grandios într-un club de noapte din centrul capitalei, iar prețul unui bilet este de 200 de lei.

Jonathan Smith cunoscut mai bine după numele scenic Lil Jon, este un rapper, producător muzical, DJ și antreprenor american. Este considerat creatorul subgenului hip-hop crunk. Lil Jon s-a născut și a crescut în Atlanta, Georgia și a absolvit Douglass High School în 1989. A lucrat pentru So So Def între anii 1993 și 2000.

În 2013 Lil Jon a colaborat pentru prima dată cu un muzician român, cu DJ Hidrro pentru piesa "Electric Vodka". Pe data de 7 octombrie 2014 lansează o nouă colaborare alături de producătorul muzical DJ Hidrro intitulată "Middle Finger (Down Low)". În anul 2016 pe data de 1 februarie lansează primul single oficial făcut împreună cu producătorul român DJ Hidrro intitulat "#GFU" (Get Fucked Up).


Pub