Cadavru căzut din cer
Externe 2 iulie 2019, 15:45 | 1160

O familie care locuiește în sudul Londrei s-a pomenit cu un cadavru în grădină! Poliția a stabilit că victima a căzut dintr-un avion ce urma să aterizeze pe un aeroport din capitala britanică. Cum a fost posibil, aflați din grupajul de știri externe pe scurt.

MAREA BRITANIE Potrivit polițiștilor britanici, victima este un pasager clandestin, care s-ar fi ascuns în compartimentul trenului de aterizare al aeronavei ce venea din Kenya. Un rucsac, apă şi mâncare au fost descoperite în spațiul cu pricina imediat ce avionul a aterizat pe aeroport, au anunțat autoritățile. Cazul nu este singular. În 2015, un cadavru a fost găsit pe acoperişul unei clădiri de birouri din sud-vestul Londrei. Se crede că trupul era al unui pasager clandestin căzut dintr-un avion al British Airways ce venea din Africa de Sud.

GERMANIA Cel puţin o persoană a murit după ce un elicopter al armatei germane s-a prăbuşit în nordul țării, pe un câmp în apropierea oraşului Hanovra. Autoritățile au anunțat că, deocamdată, nu se știe cauza care a determinat tragedia, dar a fost deschisă o anchetă. Incidentul are loc după ce, săptămâna trecută, un alt pilot a murit în urma impactului a două avioane germane de luptă.

TURCIA Autorităţile din Turcia au ordonat arestarea altor 122 de militari suspectaţi de legături cu gruparea clericului musulman Fethullah Gulen, pe care Ankara îl acuză de organizarea loviturii de stat eșuate din iulie 2016. La trei ani de la eveniment, peste 77 de mii de persoane au fost arestate şi aşteaptă să fie trimise în judecată. Aproape 150 de mii de funcţionari publici şi militari au fost destituiţi sau suspendaţi din funcţii. Gulen, care trăiește de aproape două decenii într-un exil autoimpus în America, a negat în repetate rânduri acuzaţiile de implicare în lovitura de stat. 

Opinia ta contează. Comentează!