Trei puncte de trecere a frontierei dintre RM şi România vor fi modernizate în maxim 36 de luni

Acum câteva ore, Autoritatea de Management a Programului România-Moldova din cadrul MDRAP și Agenția Națională de Administrare Fiscală din România au semnat contractul de finanțare pentru proiectul “Reabilitarea și modernizarea birourilor vamale de frontieră de pe granița România – Moldova, respectiv birourile vamale Albiţa – Leușeni, Sculeni – Sculeni și Giurgiulești – Giurgiulești”, în valoare de 10 milioane de euro.

În cadrul proiectului vor fi realizate lucrări de reconstrucție, reabilitare și dotare a birourilor vamale din zona de graniță româno-moldoveană de la Albița-Leușeni, Sculeni-Sculeni, Giurgiulești-Giurgiulești.

De asemenea, vor fi reabilitate drumurile din zona birourilor vamale și vor fi achiziționate echipamente IT (sisteme de supraveghere) și alte tipuri de echipamente (sisteme de iluminat și semnalizare etc) specifice activității vamale.

Liderul proiectului este Agenția Națională de Administrare Fiscală din România, care va implementa acest proiect în parteneriat cu Serviciul Vamal al Republicii Moldova, Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice Iași și Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice Galați.

Bugetul total al proiectului este de 10 milioane de euro, din care fonduri europene 6,4 milioane de euro. Durata proiectului este de 36 de luni.

Vezi neapărat: (foto) Noul post vamal Sculeni. Cât de premium va arăta după modernizare şi extindere

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/