Linia anticorupție a Guvernului, lansată astăzi, nu funcționează. Care sunt motivele

Anticoruptie.md
02/07/2019

Linia telefonică anticorupție lansată astăzi de Guvern nu funcționează din cauza unor probleme tehnice. Un angajat din anticamera prim-ministrei Maia Sandu a comunicat pentru Centrul de Investigații Jurnalistice că defectul tehnic va fi în înlăturat în după-amiaza zilei.

Linia pentru transparență, numărul 022 250 110, lansată de Guvernul Sandu, este deschisă pentru cetățenii care vor putea să raporteze cazurile de corupție, abuzurile funcționarilor, delapidările banilor publici, despre care cunosc. Prim-ministra Maia Sandu a declarat că informațiile transmise de cetățeni la această linie telefonică vor fi verificate de procurori.

Din cauza unor probleme tehnice, angajații Guvernului vor putea să înregistreze abuzurile denunțate de cetățeni începând cu după-amiaza zilei de astăzi. Linia pentru transparență va fi disponibilă de luni până vineri, de la ora 9.00 la 17.00.

Anticoruptie.md
02/07/2019




Textele de pe pagina web a Centrului de Investigații Jurnalistice www.anticoruptie.md sunt realizate de jurnaliști, cu respectarea normelor deontologice și sunt protejate de dreptul de autor. Preluarea textelor știrilor și a investigațiilor jurnalistice se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agenții, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat de pe www.anticoruptie.md în primul alineat, iar în cazul posturilor de radio și TV – se citează obligatoriu sursa.

Preluarea integrală a textelor se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil semnat cu Centrul de Investigații Jurnalistice.



Follow us on Telegram

Comentarii