/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

/FOTO/ Natalia Morari, înjurată de fiul fostului președinte al Republicii Moldova Vladimir Voronin

missing
02 iulie 2019, ora 19:34

Jurnalista de la TV8 Natalia Morari a fost înjurată de fiul fostului președinte al Republicii Moldova, Oleg Voronin. Acesta i-a trimis un mesaj privat, în care i-a adresat cuvinte necenzurate. Nu este prima data când fiul fostului șef de stat înjură jurnaliștii. De ziua lui Lenin, acesta a fost deranjat că reporterii i-au întrerupt discuția cu un fost deputat.

Idite v zadnitsu (n.r. duceți-vă în fund)”, Oleg Voronin, fiul fostului președinte al Republicii Moldova.

Mesajul necenzurat a fost publicat de Natalia Morari pe pagina ei de Facebook. Nu este clar ce l-a determinat pe Oleg Voronin să-i adreseze asemenea etichetări jurnalistei de la TV8.

Contactat pentru a-l întreba care este scopul acestui mesaj, Oleg Voronin ne-a spus că nu are timp și ne-a deconectat telefonul.

 

 

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram