(video) Indignarea lui Andrei Năstase în timpul vizitei la Piața Centrală: Totul se întâmplă din cauza unui management prost la nivelul Primăriei

Ministrul Afacerilor Interne, Andrei Năstase, spune că a găsit mai multe ilegalități în urma vizitei din acest weekend la Piața Centrală, însă cel mai tare s-a indignat de faptul că serviciul de prim-ajutor din centrul comercial nu funcționează cum trebuie.

”Am descoperit lucruri nedrepte ce se întâmplă acolo și aceste lucruri se răsfrâng și asupra celor ce vin la Piața Centrală. S-a întâmplat ceva foarte grav, ca după un an de zile după ce eu am fost acolo, și am cerut și s-a întâmplat acest lucru – s-a instalat două puncte medicale, astfel, să constat că cineva față de mine cade în Piața Centrală pe aceste călduri și să îi dea un prim ajutor. Iată doar un element, ca să nu mai vorbesc de ilegalitățile care se petrec acolo și care din păcate, din cauza unui management prost la nivelul primăriei, și din cauza a unei neglijențe din partea unor factori de la ministerul de interne și a poliției și trebuie să o luăm de la capăt”, a declarat Andrei Năstase.

Amintim că sâmbătă, 29 iunie, Î.M. „Piața Centrală" a fost percheziționată de către angajații MAI și CNA, după numeroase plângeri de corupție din partea conducerii pieței față de agenții economici care activează pe teritoriul întreprinderii.

Vice-premierul și ministrul de Interne, Andrei Năstase, a declarat într-o postare pe pagina s-a de Facebook că „din acest moment, lucrurile vor intra în normalitate”.

UNIMEDIA amitește că anul trecut, pe 7 iunie, În Piața Centrală a fost instalat un punct medical. Asta după ce o locuitoare a capitalei a solicitat acest lucru din motiv că o femeie a suferit un atac de cord, iar ambulanța a sosit la 40 de minute după solicitare.


Pub