Procuratura Anticorupție vine cu o reacție după ce ministrul de Interne, Andrei Năstase, a cerut ca mai mulți procurori și judecători să fie cercetați

Ministrul de Interne, Andrei Năstase, a cerut Procuraturii Generale să inițieze demersurile legale vizând spălarea de miliarde și corupția la nivel înalt, în cazul unor judecători și procurori implicați în activități ilicite conform unor investigații jurnalistice ajunse în atenția MAI. Cel puțin aceasta a scris vice-premierul pe pagina sa de Facebook, unde a publicat și mai multe nume, precum judecătoarea Luiza Gafton sau procurora Adriana Bețișor.

Foto: Colaj UNIMEDIA

La scurt timp, reprezentanții Procuraturii Anticorupție au venit cu o reacție:

„PA respinge acuzațiile, lansate în spațiul public, astăzi, de către ministrul afacerilor interne cu privire la pretinse acte de corupție, comise de către persoane publice, inclusiv procurori din cadrul PA. De asemenea, Procuratura Anticorupție este interesată să se desfășoare, în mod urgent, o anchetă interna, în cadrul căreia va putea oferi toate explicațiile necesare în vederea infirmării acuzațiilor aduse.”


Pub