BMW pregăteşte extinderea gamei de maşini M. Presa britanică afirmă că vârful de gamă va fi X8 M

Gama de maşini fierbinţi BMW M deja s-a extins în ultimii ani mai mult decât se aştepta. Cele mai recente modelele sunt noile şi atrăgătoarele M8 Coupe/Cabriolet, X3 M și X4 M, precum și crossoverul BMW X2 M35i care aparține seriei mai tinere M Performance.

De asemenea, cine ne urmăreşte pe noi sau presa auto în general, cunoaşte că bavarezii s-au avântat în a lansa şi versiuni M Competition, mai performante decât cele originale.

Foto: autoblog.md

În contextul celor spuse, aflaţi că divizia BMW M GmbH nu intenționează să se oprească aici şi acum, ci lucrează deja la o serie de mașini noi.

Colegii de la Autocar, cu referire la sursa proprie de informaţie, scriu că pe lângă noile versiuni Competition va fi mărită şi populația modelor CS (Club Sport) – cele mai extreme variante ale modelelor M obişnuite – care se deosebesc în mare parte printr-o greutate redusă la maxim şi motoare din care se storc un număr maxim de CP. Un exemplu îl vom vedea în 2020 atunci când va fi lansat modelul M2 CS, ultimul reprezentant nou al generaţiei actuale. Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD


Pub