Hoţii nu au concedii! Unui proprietar de Prius i s-a spart maşina pentru ca să i se fure volanul

Nici de concediu nu au nevoie! Hoţii din Chişinău continuă să atace automobilele cu unităţi de propulsie hibride şi să se facă nevăzuţi cu tot cu pradă. Cel mai recent caz, în urma căruia s-au revoltat zeci de oameni, s-a întâmplat în această noapte pe strada Grenoble.

Trebuie de remarcat că răufăcătorul sau gruparea acţionează după un principiu deja sesizat şi în alte cazuri precedente. Acces la interior îşi face prin spargerea geamului mic de lângă montantul A. Printr-o astfel de metodă se evită o eventuală rănire, dar şi producerea unui zgomot mare.

Internauţii care au comentat postarea din nou s-au împărţit în două tabere: cei care acuză poliţia de incompetenţă pentru faptul că nu pot pune capăt acestui fenomen şi că ar fi partenerii hoţilor, dar şi cei care acuză indirect proprietarii maşinilor jefuite că nu îşi pun sisteme de alarmă.

Între timp s-a găsit şi un altul care afirmă că “în oraş sunt nişte locuri unde aduc Prius-uri accidentate, le asamblează şi le transformă în taximetre”!

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de Facebook, pe blog la secţiunea Contact sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire!

Vezi şi: (video) Situaţia ciudată a unui şofer din Chişinău după ce maşina i-a fost spartă. Hoţul umbla după piese de Prius cu un Prius

Vezi şi: (video) Mascaţii au reţinut un hoţ care a spart recent câteva automobile. Iată ce avea „în dotare”

Vezi şi: (foto) Un nou automobil hibrid spart de hoţi. Din nou în sectorul Rîşcani al capitalei

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/