(update/foto) Noul BMW X8 ar putea arăta aşa, însă încă nu ne vine să credem

(update 28.10.2020) În baza imaginilor spion care au apărut acum o lună în spaţiul online, care au arătat pentru prima dată prototipul de teste al noului BMW X8 şi ale sale faruri ciudate care, din câte se pare, se vor regăsi şi pe noua generaţie Seria 7, colegii de la kolesa.ru au realizat nişte ilustraţii render prin care şi-au imaginat cum ar putea arăta SUV-ul de top al mărcii bavareze.

Şi jurnaliştii ruşi cred că noul X8 se va alege cu faruri alcătuite din câte două corpuri, care vor fi poziţionate la nivele diferite. Partea superioară a blocurilor optice, sub forma unor lumini de zi înguste, vor fi situate de-a lungul marginii capotei. Corpurile principale însă vor sta mai jos şi din nou vor avea un contact cu grila de radiator, care va fi chiar mai mare decât a lui X7.

Stopurile vor fi realizate cel mai probabil în stilul Seriei 8 sau chiar împrumutate. Spaţiul plăcuţei de înmatriculare se va găsi pe bara de protecţie, în loc de hayon. Linia acoperişului, fără doar şi poate, va fi mult mai coborâtă spre spate, comparativ cu cea a lui X7.


(update 25.09.2020) Noul BMW X8/XM – primele imagini cu prototipul de teste

Iată că au apărut inevitabil şi primele imagini spion cu prototipul de teste al noului BMW X8! Conform informaţiilor neoficiale la zi, modelul a fost redenumit în BMW XM!

Sub capotă va avea minim trei opţiuni de propulsie, iar cea de bază ar fi una hibridă 45e. Startul producţiei ar fi programat pentru iulie 2022.


(update 03.11.2019) Noul BMW X8 ar fi primit undă verde pentru dezvoltare! Detalii noi despre SUV-ul de top

Linia de crossovere şi SUV-uri marca BMW va mai fi completată de încă un model: unul mai luxos şi mai scump decât actual X7, care ar putea fi varianta sa coupe. Mai exact, acest model va fi adresat celor care, în linii generale, le place noul X7, însă sunt gata să sacrifice al treilea rând de scaune şi din volumul portbagajului pentru o siluetă mai la modă, cu un acoperiş înclinat în stilul noului X6.

Potrivit BMW Blog, care face referire la propriile sale surse de informaţii de la Munchen, compania deja lucrează asupra modelului flagship din această linie de maşini, care, destul de logic, s-ar numi X8. Insiderii afirmă că proiectul a primit deja aprobarea conducerii grupului auto german și va fi gata să apară în fața publicului larg la începutul anului 2021, probabil la Salonul Auto de la Geneva.

Pe lângă un corp diferit faţă de X7, noul X8 va fi o variantă mai scumpă și mai luxoasă a sa. Există probabilitatea ca, în plus față de platforma comună și alte agregate, să primească în versiunea de top un motor mult mai puternic şi indisponibil pentru X7. Cel mai probabil va fi acelaşi de pe ultimele modele BMW M din gamă, un V8 biturbo de 4.4 litri, parte sau nu dintr-un sistem de propulsie plug-in hybrid.


(01.07.2019) BMW pregăteşte extinderea gamei de maşini M. Presa britanică afirmă că vârful de gamă va fi X8 M

Gama de maşini fierbinţi BMW M deja s-a extins în ultimii ani mai mult decât se aştepta. Cele mai recente modelele sunt noile şi atrăgătoarele M8 Coupe/Cabriolet, X3 M și X4 M, precum și crossoverul BMW X2 M35i care aparține seriei mai tinere M Performance. De asemenea, cine ne urmăreşte pe noi sau presa auto în general, cunoaşte că bavarezii s-au avântat în a lansa şi versiuni M Competition, mai performante decât cele originale.

În contextul celor spuse, aflaţi că divizia BMW M GmbH nu intenționează să se oprească aici şi acum, ci lucrează deja la o serie de mașini noi.

Colegii de la Autocar, cu referire la sursa proprie de informaţie, scriu că pe lângă noile versiuni Competition va fi mărită şi populația modelor CS (Club Sport) – cele mai extreme variante ale modelelor M obişnuite – care se deosebesc în mare parte printr-o greutate redusă la maxim şi motoare din care se storc un număr maxim de CP. Un exemplu îl vom vedea în 2020 atunci când va fi lansat modelul M2 CS, ultimul reprezentant nou al generaţiei actuale.

De asemenea, potrivit surselor, noul BMW M135i xDrive nu va fi lăsat drept model de top în această familie. Producătorul pregăteşte o versiune cu 400 de CP a hatchback-ului, dar şi una mai extremă care va fi capabilă să concureze cu actual sau noul Audi RS 3 Sportback (400 CP) sau cu modelul care se lansează peste câteva săptămâni Mercedes-AMG A 45 S (421 CP).

Principalele staruri din 2020 vor fi totuşi noile M3/M4, care pentru prima dată vor dispune de sisteme de tracţiune integrală. Pe de altă parte, cel mai aşteptat este noul BMW X8 M, versiunea coupe a noului X7, care urmează a fi arătată în anii care vin. Vârful de gamă a BMW M GmbH va dispune de un motor care va produce peste 600 de CP.

Un model mai puternic decât BMW X8 M nu se prevede, precum nici apariţia unui supercar. Chiar dacă BMW a afirmat că se poate gândi la producţia unei maşini pe baza conceptului Vision M Next arătat acum câteva ore, doar dacă vor exista destul de multe solicitări, până atunci “interimatul” va fi asigurat de noul M8 Coupe.

Se mai prevede ca întreaga gamă de modele M să se bazeze pe doar trei motoare turbo cu cilindri unificaţi care să aibă fiecare câte un volum de 500 cm³. Pentru maşinile cu motor montat transversal se pregăteşte un benzinar de 2.0 litri cu doar patru cilindri, iar pentru cele cu un aspect clasic al poziţionării propulsorului un agregat de 3.0 litri cu şase cilindri şi un nou V8 de 4.0 litri.

În mod evident vor exista şi modele BMW M hibride. Acestea vor fi lansate iniţial înainte altora, fiind cele mai scumpe şi respectiv cele mai performante/rapide din istorie.

https://autoblog.md/se-pregatesc-modelele-x8-si-x9-bmw-ar-fi-ales-denumirea-viitoarelor-crossovere-si-suv-uri-electrice/

Vezi neapărat:

https://autoblog.md/video-test-drive-am-condus-noul-bmw-x7-m50d/

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/