/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Atenție la portofel! Doi bărbați, prinși cum fură la Piața Centrală

missing
01 iulie 2019, ora 18:53

Atenție la buzunare în timp ce faceți cumpărături. Doi bărbați de 35 și 45 de ani, originari din capitală și r-nul. Criuleni au furat din buzunarele cumpărătorilor în timp ce se aflau la Piața Centrală. Indivizii au fost reținuți de polițiști, iar acum aceștia sunt cercetați penal.

Primul caz a avut loc la data de 19 iunie, în timp ce un bărbat de 71 de ani se afla la Piața Centrală și făcea cumpărături, individul de 45 ani, s-a apropiat de el și profitând de neatenția acestuia, i-a sustras din buzunar portmoneul cu bani, cauzând victimei un prejudiciu de 750 lei.

Un al caz a avut loc la data de 21 iunie, polițiștii fiind alertați de către o tânără în vârstă de 26 ani, care a spus că în timp ce se afla la piață, din geantă i-a fost furat portmoneul în care avea bani și actele personale. În urma măsurilor întreprinse de polițiști individul a fost reținut, iar prin acțiunile sale a cauzat victimei un prejudiciu în sumă de 1 500 lei.

Aceștia anterior s-au dovedit a fi judecați pentru comiterea mai multor infracțiuni.

În ambele cazuri suspecții au fost escortați la inspectorat pentru stabilirea circumstanțelor, unde în cadrul audierilor aceștia și-au recunoscut vinovăția.

Bărbații cae au săvârșit infracțiunea sunt cercetați penal și riscă amendă de la 32500 până la 42500 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 până la 240 de ore sau închisoare de până la doi ani.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram