/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Decis! PLDM va participa la locale. Deliu: Prin decizii corecte și echilibrate, avem șansa revenirii în forță pe scena politică

30 iunie 2019, ora 16:39

La ședința Consiliului Politic Național care a avut loc astăzi, Partidul Liberal Democrat a decis să participe la următoarele alegeri locale din toamnă în calitate de concurent electoral. Totodată, liberal democrații spun că rămân deschiși pentru colaborarea și cu alte forțe politice „de dreapta, parlamentare și extraparlamentare”.

„Prin decizii corecte și echilibrate, avem șansa revenirii în forță pe scena politică. PLDM are obligația să se implice plenar în alegerile locale din 2019. Participarea noastră la acest scrutin ne va reconfirma statutul de partid activ, responsabil și luptător. Este o oportunitate de a relua dialogul direct cu membrii noștri, de a-i pune în valoare, de a-i încuraja să participe la alegerile locale, oferindu-le toată susținerea. Elementul vital al unui partid sunt oamenii. A venit timpul să îi scoatem în față pe cei mai buni, să ne avântăm cu ei în luptă și împreună să ne bucurăm de rezultate! Nu este ușor, dar nu avem altă soluție decât să fim victorioși. Probabil toată energia conservată în acești ani, ne va propulsa mai cu avânt și încredere în forțele proprii” a spus liderul PLDM, Tudor Deliu.

Deliu spune că în viitorul imediat vor fi create stafurile electorale, va avea loc selectarea potențialilor candidați pentru funcțiile de primari, consilieri locali, consilieri raionali.

La aceste alegeri rămâne valabil dezideratul unirii.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram