După ce a demisionat de la șefia Direcției de Poliție a capitalei, Corneliu Groza anunță că își încheie activitatea profesională

După ce acum două zile și-a anunțat demisia, șeful Direcției de Poliție a municipiului Chișinău, Corneliu Groza, astăzi a trasnmis un mesaj prin care spune că își încheie activitatea profesională, odată cu atingerea stagiului în activitatea de serviciu.

Foto: Direcţia de Poliţie a mun.Chişinău

„În cei 28 de ani am activat cu mândrie și dăruire de sine în cadrul Ministerului Afacerilor Interne, iar în ultimii 3 ani în calitate de șef al Direcției de Poliție a mun. Chișinău a Inspectoratului General al Poliției, unde am avut o echipă puternică, profesionistă cu care am realizat lucruri frumoase și am stat la straja locuitorilor din mun. Chișinău, pentru a asigura siguranța și încrederea cetățenilor. Plec cu capul sus și mândru de ceia ce am realizat împreună cu colegii, pentru Capitala în care locuim cât și oaspeții ei. Sunt încrezut că las în urma mea o echipă puternică, curajoasă, care și în continuare se vor dedica activităților polițienești ca cetățenii să se simtă în siguranță”, se arată în mesajul lui Groza.

UNIMEDIA amintește că șeful Direcţiei de Poliţie a municipiului Chişinău, Corneliu Groza, a demisionat. Despre aceasta anunțat ministrul de Interne, Andrei Năstase.

Amintim că la data de 5 mai 2016, Groza a fost numit șef al Dire­cţiei de Poli­ţie a muni­ci­pi­u­lui Chi­şinău. Anterior, dânsul a deținut funcția de șef al Inspec­to­ra­tu­lui Națio­nal de Inves­ti­ga­ții (INI).


Pub