Din fotoliul de deputat, ar putea reveni la Primărie: În cadrul alegerilor locale, Ion Ceban ar putea fi candidatul PSRM

În cadrul alegerilor locale generale ce vor avea loc la data de 20 octombrie, din partea Partidului Socialiștilor, candidatul ce va lupta pentru fotoliul de primar al capitalei ar putea fi vicepreședintele Parlamentului, Ion Ceban, candidatul ce a luptat și la alegerile locale precedente, însă a fost învins de Andrei Năstase.

Foto: UNIMEDIA

„Eu sunt om de echipă. Am văzut ce a spus ieri dl președinte, noi încă nu am discutat acest lucru. Eu am mers acum în Parlament şi chiar sunt sigur că am fost util în această situaţie, cât au durat aceste discuţii. Dacă vom decide pe intern că trebuie să merg, eu voi merge”, a declarat Ion Ceban în cadrul unui interviu pentru Europa Liberă.

De menționat că în cadrul unei emisiuni TV, președintele Igor Dodon a declarat că PSRM, cel mai probabil, îl va înainta pe Ion Ceban.

UNIMEDIA amintește că la data de 18 iunie, deputații Parlamentului Republicii Moldova au decis că alegerile locale generale vor avea loc la data de 20 octombrie.

Astfel, campania electorală pentru alegerile locale generale ar putea începe la 20 septembrie curent.

Menționăm că mandatele actualilor primari a expirat pe 14 iunie 2019.


Pub