Dora Show, Bârfa zilei

Examenele de Bacalaureat s-au încheiat, rezultatele au fost aflate și au rămas doar lacrimile de bucurie sau de scârbă. În acest an, fiecare elev s-a străduit să nu ajungă în sesiunea de recuperare, iar alții și-au confirmat așteptările și au luat doar note bune.

Potrivit datelor Ministerului Educației, Culturii și Cercetării, rata de promovare a absolvenților din licee a trecut de 87%, depășind media de anul trecut. De asemenea, tot mai mulți elevi au obținut la probe note de 8 și 9.

La sesiunea de Bacalaureat 2019 au participat circa 17.000 de candidați. Media 10 la examenul de bacalaureat a fost obținută, până în acest moment, de către 11 candidați, printre care și Ioana Vătămanu Mărgineanu. Tânăra a absolvit Liceul Teoretic Republican „Aristotel.”

Numărul elevilor dați afară de la examenul de bacalaureat este în continuă scădere. În acest an, doar doi candidați au fost eliminați de la examen pentru fraudă. În perioada 15 - 22 iulie 2019 va fi organizată sesiunea suplimentară a examenului de Bacalaureat.

Opinia ta contează. Comentează!